Imgkoa n.frrah帖子

farrah khairina ☁️

@n.frrah
帖子
490
批量下载
全部
选择
开始 (0)
取消
You know what?? Chipsmore has created this fantastic challenge to celebrate their 30th Birthday. And you guys can win fantastic presents worth RM90K, how amazing is that right? Wanna join, easy peasy just sing the birthday song within 5 sec, then share the video on your IG using the #2fast2sing . That's it. So all the best guys. Hope you guys win this !! I now challenge @nurfatihahra_ @szulaikhan @balqisyhrudin to join in the fun 🥳 #chipsmore30thbirthday
6586 85
12小时前
Heyy guys Lazada 11.11 Biggest One-Day Sale is coming!! I'm so happy & excited because they offer Chup Dulu! What are you waiting for? Buy now with Lee Min Ho on @lazada_my ! #Lazada #LazadaMY #Lazada1111 #Lazada1111MY #LazadaBiggestOneDaySale #GengLazada
1.23万 64
3天前
tarik sis , semangko
5.60万 229
4天前
my favorite month 💜 - bag : @shopjournea
4.83万 278
10天前
mint 💚 my cute bag from @thepasteldiaries.my 💚 - spam green emoji and i will like your pic 👀💚
6.92万 478
12天前
hehehehe seru @balqisyhrudin
6.41万 176
13天前
akang gendang kalo saya bilang like , like ya 😛 swipe right to see my full ootd 👖: @usbrand.my . in love with my new jeans 👀💕
5.50万 204
13天前
am i too late for this trend 🥺🤚🏻
9.44万 349
14天前
Another giveaway 🥳❤️ -today farrah nak giveaway my favorite detox . Farrah suka detox ni sebab dia boleh membuang toxic toxic dalam badan and badan rasa ringan je after consume detox ni . Cara cara nak join giveaway ni senang je . Follow @bbggroupmy 2⃣️ Like je post I ni, then share post ni kat story! 3⃣️ Comment Done on this post! Nanti I pilih 3 pemenang! Goodluck🥳
2.07万 1567
17天前
#AceYourStyle dengan #OPPOA93 ! Hey guys Jom join 😍 #AceYourStyle TikTok Dance Challenge by @oppomalaysia and korang berpeluang menang hadiah berjumlah lebih RM10,000 tau! And paling best boleh join @aydajebat dalam music video dia nanti! Senang je nak join! 1. Buka apps TikTok korang, dan search hashtag #AceYourStyle 2. Rakam video korang menari ikut step dalam video ni 3. Publish video tu di TikTok dengan hashtag #AceYourStyle dan #OPPOA93 4. Pastikan video korang public okay! 5. Submit penyertaan di https://www.oppo.com.my/page/AceYourStyleChallenge Senang je kan? ❤️Jangan lepaskan peluang best ni tau sebab salah satu hadiah dia adalah OPPO A93 yang ada 6 Kamera Potret AI tau. Memang best untuk snap gambar and buat video! #AceYourStyle TikTok Dance Challenge berlangsung sehingga 9 November 2020 so korang kena practice now!✨ #AceYourStyle #OPPOA93
9534 64
19天前
How to win: 1. Follow @laneigemy & @n.frrah 's account & like this post 2. Tell us why you love Laneige Water Sleeping Mask 3. Tag 3 friends 4. Contest ends on 9 Oct 2020. and farrah akan pilih 5 pemenang okey❤️ goodluck everyone ❤️❤️
2.82万 192
23天前
“You could do so much better”
6.26万 349
24天前