Imgkoa n.frrahโพสต์

farrah khairina ☁️

@n.frrah
โพสต์
490
ดาวน์โหลดชุดข้อมูล
ทั้งหมด
เลือก
เริ่มต้น (0)
ยกเลิก
You know what?? Chipsmore has created this fantastic challenge to celebrate their 30th Birthday. And you guys can win fantastic presents worth RM90K, how amazing is that right? Wanna join, easy peasy just sing the birthday song within 5 sec, then share the video on your IG using the #2fast2sing . That's it. So all the best guys. Hope you guys win this !! I now challenge @nurfatihahra_ @szulaikhan @balqisyhrudin to join in the fun 🥳 #chipsmore30thbirthday
6,545 79
11 ชั่วโมงก่อน
Heyy guys Lazada 11.11 Biggest One-Day Sale is coming!! I'm so happy & excited because they offer Chup Dulu! What are you waiting for? Buy now with Lee Min Ho on @lazada_my ! #Lazada #LazadaMY #Lazada1111 #Lazada1111MY #LazadaBiggestOneDaySale #GengLazada
12.8k 64
3 วันที่ผ่านมา
tarik sis , semangko
56.5k 229
4 วันที่ผ่านมา
mint 💚 my cute bag from @thepasteldiaries.my 💚 - spam green emoji and i will like your pic 👀💚
69.6k 478
12 วันที่ผ่านมา
hehehehe seru @balqisyhrudin
64.5k 176
13 วันที่ผ่านมา
akang gendang kalo saya bilang like , like ya 😛 swipe right to see my full ootd 👖: @usbrand.my . in love with my new jeans 👀💕
55.5k 204
13 วันที่ผ่านมา
am i too late for this trend 🥺🤚🏻
94.9k 349
14 วันที่ผ่านมา
Another giveaway 🥳❤️ -today farrah nak giveaway my favorite detox . Farrah suka detox ni sebab dia boleh membuang toxic toxic dalam badan and badan rasa ringan je after consume detox ni . Cara cara nak join giveaway ni senang je . Follow @bbggroupmy 2⃣️ Like je post I ni, then share post ni kat story! 3⃣️ Comment Done on this post! Nanti I pilih 3 pemenang! Goodluck🥳
21.2k 1,567
17 วันที่ผ่านมา
#AceYourStyle dengan #OPPOA93 ! Hey guys Jom join 😍 #AceYourStyle TikTok Dance Challenge by @oppomalaysia and korang berpeluang menang hadiah berjumlah lebih RM10,000 tau! And paling best boleh join @aydajebat dalam music video dia nanti! Senang je nak join! 1. Buka apps TikTok korang, dan search hashtag #AceYourStyle 2. Rakam video korang menari ikut step dalam video ni 3. Publish video tu di TikTok dengan hashtag #AceYourStyle dan #OPPOA93 4. Pastikan video korang public okay! 5. Submit penyertaan di https://www.oppo.com.my/page/AceYourStyleChallenge Senang je kan? ❤️Jangan lepaskan peluang best ni tau sebab salah satu hadiah dia adalah OPPO A93 yang ada 6 Kamera Potret AI tau. Memang best untuk snap gambar and buat video! #AceYourStyle TikTok Dance Challenge berlangsung sehingga 9 November 2020 so korang kena practice now!✨ #AceYourStyle #OPPOA93
9,532 64
19 วันที่ผ่านมา
How to win: 1. Follow @laneigemy & @n.frrah 's account & like this post 2. Tell us why you love Laneige Water Sleeping Mask 3. Tag 3 friends 4. Contest ends on 9 Oct 2020. and farrah akan pilih 5 pemenang okey❤️ goodluck everyone ❤️❤️
28.7k 192
23 วันที่ผ่านมา
“You could do so much better”
63.1k 349
24 วันที่ผ่านมา