Imgkoa n.frrahPosty

farrah khairina ☁️

@n.frrah
Posty
492
Pobieranie wsadowe
Wszystkie
Wybierz
Start (0)
Anuluj
another yer older , another year wiser - thank you @dyabakery.co for this tata birthday cake 🥺❤️
63.3k 635
1 dzień temu
Guys korang nak rasa something yang sangat sedap? Snack yang unstoppurple ? 😍 snack yang akan buat awak rasa super energetic tahap uuuuuuuui!? Jom dapatkan sekarang Mister Potato Sweet Potato ❤️ and now dirorng dah ada 42g pack size best tak best? 😍 and selain tu jom join challenge #konfemunstoppurple now! For more details boleh baca below ni :- 1) Buy Mister Potato Sweet Potato Product 2) Eat and show your “uuuuuui” in the most creative way 3) Upload your video on Instagram with #konfemunstoppurple 4) Make sure your profile is public! 5 most creative “uuuuui” per week will walk away RM200! With T&C applied. #konfemunstoppurple #MisterPotatoSweetPotato
24.7k 119
1 dzień temu
You know what?? Chipsmore has created this fantastic challenge to celebrate their 30th Birthday. And you guys can win fantastic presents worth RM90K, how amazing is that right? Wanna join, easy peasy just sing the birthday song within 5 sec, then share the video on your IG using the #2fast2sing . That's it. So all the best guys. Hope you guys win this !! I now challenge @nurfatihahra_ @szulaikhan @balqisyhrudin to join in the fun 🥳 #chipsmore30thbirthday
9,872 100
2 dni temu
Heyy guys Lazada 11.11 Biggest One-Day Sale is coming!! I'm so happy & excited because they offer Chup Dulu! What are you waiting for? Buy now with Lee Min Ho on @lazada_my ! #Lazada #LazadaMY #Lazada1111 #Lazada1111MY #LazadaBiggestOneDaySale #GengLazada
13.6k 65
5 dni temu
tarik sis , semangko
57.2k 229
6 dni temu
my favorite month 💜 - bag : @shopjournea
49.3k 279
12 dni temu
mint 💚 my cute bag from @thepasteldiaries.my 💚 - spam green emoji and i will like your pic 👀💚
70.2k 480
14 dni temu
hehehehe seru @balqisyhrudin
65.2k 176
15 dni temu
akang gendang kalo saya bilang like , like ya 😛 swipe right to see my full ootd 👖: @usbrand.my . in love with my new jeans 👀💕
56.0k 204
15 dni temu
am i too late for this trend 🥺🤚🏻
95.5k 353
16 dni temu
Another giveaway 🥳❤️ -today farrah nak giveaway my favorite detox . Farrah suka detox ni sebab dia boleh membuang toxic toxic dalam badan and badan rasa ringan je after consume detox ni . Cara cara nak join giveaway ni senang je . Follow @bbggroupmy 2⃣️ Like je post I ni, then share post ni kat story! 3⃣️ Comment Done on this post! Nanti I pilih 3 pemenang! Goodluck🥳
21.4k 1,578
19 dni temu
#AceYourStyle dengan #OPPOA93 ! Hey guys Jom join 😍 #AceYourStyle TikTok Dance Challenge by @oppomalaysia and korang berpeluang menang hadiah berjumlah lebih RM10,000 tau! And paling best boleh join @aydajebat dalam music video dia nanti! Senang je nak join! 1. Buka apps TikTok korang, dan search hashtag #AceYourStyle 2. Rakam video korang menari ikut step dalam video ni 3. Publish video tu di TikTok dengan hashtag #AceYourStyle dan #OPPOA93 4. Pastikan video korang public okay! 5. Submit penyertaan di https://www.oppo.com.my/page/AceYourStyleChallenge Senang je kan? ❤️Jangan lepaskan peluang best ni tau sebab salah satu hadiah dia adalah OPPO A93 yang ada 6 Kamera Potret AI tau. Memang best untuk snap gambar and buat video! #AceYourStyle TikTok Dance Challenge berlangsung sehingga 9 November 2020 so korang kena practice now!✨ #AceYourStyle #OPPOA93
9,737 64
21 dni temu